Черни дъски

Черни дъски

  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ: Тази дъски за писане с тебешир не са обикновени. Изработени са от висококачествени дървесни влакна за допълнителна издръжливост и дългосрочна употреба. Дървото и изчистеният дизайн правят писането върху тях лесно и гладко. Идеалната дъска за кратки бележки и декорация във Вашето заведение.
  • ЛЕСНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ ПОВЪРХНОСТ: Проектирани са така, че да е улеснено почистването. Може лесно да я забърсвате, без да се посипват навсякъде прах и тебешир. Не остават и следи от написаното. Така вашите бележки, послания, пожелания, цитати или известия ще се четат ясно и безпроблемно. Това е перфектната черна дъска, идеална е за използване във вътрешни помещения.
  • ДВУСТРАННА – РЪЧНО БОЯДИСАНА ДЪСКА ЗА ПИСАНЕ С ТЕБЕШИР ВЪВ ФОРМА И РАЗМЕР ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ  Това я прави уникална и може да я купите за подарък, върху който да изкажете сърдечните си пожелания и вдъхновени цитати. Артистичният дизайн на тази дъска за писане с тебешир я прави идеална за дома, за ресторанти, пекарни и фреш барове. Отличен атрибут е и към домашния декор!
  • ЗА ОБИКНОВЕН ТЕБЕШИР: гладкият дизайн на тези дъски ги прави подходяща за писане с обикновен мек тебешир. Не се препоръчва да се използват течни тебешири. Повърхността им е красиво и гладко проектирана, за да не затруднява с нищо писането.
Черни дъски