ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

LED дисплеи

Светодиодният дисплей / екран (на английски: LED display) е плосък дисплей, който използва светодиоди като пиксели. Основното им приложение в рекламата е да предизвикат вниманието на случайните минувачи, както и да дават информация и указания, но имат и редица други приложения. Яркостта на светене на светодиодите позволява те да се използват на дневна светлина за табели на магазини и билборди. От няколко години насам се използват масово и за информационните табели, показващи маршрута и друга информация в градския транспорт. Също се ползват за осветяване на сцени и други декоративни цели.

Разликата между LCD и LED е само и единствено в подсветката – източника на светлина. Старата технология CCFL на LCD, която вече почти не се среща на пазара, използва флуорисцентна лампа. Пред нея има дифузьор (разпръсква светлината във всички посоки равномерно по целия екран), а пред дифузьора е поляризиращото стъкло, което я насочва перпендикулярнo напред. LED дисплеите използват същия принцип, но вместо CCFL източник на светлина използват множество диодни лампи. Предимствата на диодните лампи спрямо флуорисцентната са много: по-енергоспестяващи са и по-важното при CCFL целият екран е осветен непрекъснато, докато при LED имаме възможност за т.нар. „lоcal dimming”. Той се получава, когато на екрана се изобразява черен цвят и просто част от  LED лампите изгасят.

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

Новите технологии, които сега са достъпни, могат да създадат изключително грабващи вниманието реклами. Всъщност, рекламите вече са интерактивни; има възможност за показване на няколко различни реклами едновременно в един билборд.

CEZART - Център за реклама и печат предлага външна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места

За Вас можем да изработим:

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian