ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Табела за хотелска стая - Не ме безпокойте

DND (Do Not Disturb или Не ме безпокойте) табелате за хотелска стая се изработва се с едноцветен или пълноцветен печат по избор на двустранно хромов картон, с възможност за ламинат при желание за по-голяма твърдост и многократна употреба.

Цената се определя в зависимост от общото количество поръчани надписи и цветността.

Стандартно табелките се изработват двустранно, външен размер 23х9см, 300гр/м2 двустранно хромов гланц или мат картон, двустранен ламинат, цветност 2+2 цвята

  • от едната страна DND (Do Not Disturb- Не ме безпокойте)
  • от другата страна Please Make My Room- Моля почистете стаята)

Качеството на консумативите за хотелите и ресторантите е изключително важно за адекватната реклама на Вашето място за настаняване и може да ви донесе многократно увеличаване на посетителите.

Консумативите за хотели и ресторанти е реклама има множество разновидности: салфетки, гривни за all inclusive, брошури, дипляни, визитки, джобни календарчета, менюта и още множество възможности да осигурите голям поток към вашият туристически обект.

CEZART - Център за реклама и печат предлага консумативи за хотели и ресторанти за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian