ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране е високо технологичен и прогресивен метод за нанасяне на изображение или текст на повърхността на различни материали. Този метод се извършва с помощта на лазер и се характеризира с висока устойчивост на износване както и възможност за нанасяне на сложни рисунки на повърхността, практически върху всяка форма.

През последните години лазерно гравиране на стъкло и метал се превърна в изключително популярен метод за трайно поставяне на личен „отпечатък“ върху подаръците, които правим. Към поръчкови изпълнения пристъпват както големи фирми и компании, така и физически лица. Компаниите поръчват лазерно гравиране на различни офис принадлежности; сувенири, предназначени за клиенти и партньори; плочи; табелки и др. Частни лица могат да си поръчат лазерно гравиране на чаши, табели, подаръци, които задължително ще се откроят от много други такива и ще придобият свой собствен облик.

CEZART - Център за реклама и печат предлага рекламни сувенири за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian