ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Стикери за мотори и велосипеди

Брандирането на превозни средства е новаторски и съвременен начин за мобилна реклама на Вашия бизнес. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на Вашата компания. За това автомобилната реклама (коли, бусове, камиони, автобуси и др.) е незаменима част от стратегията на фирмите за налагане на собствената търговска марка.

Автомобилната реклама е едно от най-евтините средства за реклама днес. С поставянето на рекламни фолиа върху автомобилния Ви парк, Вие си осигурявате перфектната подвижна реклама за бизнеса си. Всеизвестен е фактът, че брандираните с реклама транспортни средства привличат погледите на над 90% от хората по улиците в днешно време. Бъдете видими навсякъде, 24 часа в денонощието, като печелите клиенти, дори и когато спите.

Ние предлагаме цялостно решение за мобилната Ви реклама - дизайн и подготовка на файловете, висококачествен печат и професионален монтаж - с гаранционна поддръжка.

Разгледайте и поръчайте още:

CEZART - Център за реклама и печат предлага автомобилна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian