ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Подложки за сервиране

Стилна и елегантна подложка за ястия и напитки във Вашето заведение. Рекламните хартиени подложки са необходимост за всяко заведение. Можем да предложим атрактивни цени при оптимални тиражи. Подложките могат да бъдат за еднократна употреба – хартиени или за многократна употреба – устойчиви на вода и миещи препарати.

Качеството на консумативите за хотелите и ресторантите е изключително важно за адекватната реклама на Вашето място за настаняване и може да ви донесе многократно увеличаване на посетителите.

Консумативите за хотели и ресторанти е реклама има множество разновидности: салфетки, гривни за all inclusive, брошури, дипляни, визитки, джобни календарчета, менюта и още множество възможности да осигурите голям поток към вашият туристически обект.

При хотелската и ресторантска реклама могат да се изготвят и цялостни рекламни стратегии дизайнерски съгласувани с останалите рекламни канали - външна реклама, интериорна реклама, рекламни сувенири и много други.

С удоволствие ще изработим за Вас:

CEZART - Център за реклама и печат предлага консумативи за хотели и ресторанти за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian