ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Поставки за менюта

Описание: Инфокатедра FR - хоризонтална формат А3. Опаковка - кашон.

Инфокатедра хоризонтална FR – формат А3 (420 х 297 мм)

Поставките за менюта са отличен избор за Вашия ресторант, кафе, закусвалня и др. С тяхна помощ ще можете да привлечете и задържите вниманието на клиентите или да им помогнете да разгледат удобно Вашето меню.

Можете да изберете от разнообразни форми и конструкции в зависимост от Вашето предпочитание. Всички поставки са изработени за лесно използване и подмяна на листовете или менюто.

Изберете най-подходящия за Вас продукт от категориите:
Улични поставки
Настолни поставки

Интериорната  или вътрешна реклама може да се счита по-скоро за стил в помещението, отколкото за реклама. А стилът е това, което формира и утвърждава фирмения имидж, създава атмосфера на комфорт за служителите и посетителите на компанията. По тази причина е високо ценен и търсен ефект на всяко фирмено помещение.

Интериорната реклама засилва и утвърждава фирмения имидж и стил, създава комфорт и атмосфера за Вашите клиенти. Тя включва широка гама от рекламни продукти и е високо ценена и търсена в различни сектори на индустрията: офис сгради, банки, хотели, бизнес центрове, изложения, шоуруми, производствени компании и още много други.

Изработваме по индивидуален проект и различни видове надписи за рецепции, офиси, табелки за врати,  номера на стаи, на етажи, информационни и указателни табели, рекламни стелажи, тотеми, различни видове конструкции – носители на рекламни пана.

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian