ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

PVC Карти и Карти ключове

Това са днешните модерни карти, използвани във всеки уважаващ бранда си хотел.

Картата струва по-малко от демодирания ключ, а хотелската система, използваща карти, е в пъти по-сигурна и гъвкава.
Картата се използва от хотелиерите и за енергоспестяване и така те възвръщат многократно инвестицията си във времето.

Днес безконтактната карта е последният писък на технологиите в тази насока, след като през последните години картата с магнитна лента беше изместена от картата с чип, а тя от своя страна отстъпи мястото си именно на безконтактните карти.

Благодарение на иновативното въвеждане на гривни и часовници в хотелските комплекси от типа all-inclusive, гостите имат възможност с един и същ идентификатор да отварят вратата на стаята си, да ползват различните хотелски услуги и да извършват разплащания.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

CEZART - Център за реклама и печат предлага рекламни сувенири за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian