ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Фирмено лого

За да изградите запомняща се корпоративна идентичност Ви е необходимо подходящо за Вашият бизнес лого, съобразено както с Вашите предпочитания, така и с актуалните тенденциите в бранд дизайна.

При изграждането на лого дизайн се съобразяваме с цветовите предпочитания на клиента, сферата на дейност, емблематични текстови и графични символи, характерни за съответния бранш.

Фирменото лого трябва да е лесно за разпознаване и запомняне от клиентите, както и трябва да се възпроизвежда лесно и върху различни по големина рекламни материали – от фирмени химикалки и визитки до сайтове и билборди.

Поради тези причини е препоръчително да се използват по-малък брой цветове и символи с по-опростена форма, което е и важен фактор за определяне на оптимална цена и поддържане на високо качество при всички Ваши рекламни материали.

CEZART - Център за реклама и печат предлага дигитална реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian