ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Банери за сайтове

Банерът е графично изображение с рекламен характер. Банерите служат за привличане на потенциални клиенти или за формиране на имидж. Имат определен размер и служат за хипервръзка.

Уеб-банерът е рекламен формат разпространяван по World Wide Web. Този вид онлайн реклама се вгражда в уеб страници и представлява графично изображение аналогично на рекламното каре в пресата и често включващо анимирани елементи, както и хипертекстови връзки към други уеб сайтове.

Традиционните банери са представлявали графични изображения във формат GIF или JPEG. Изображенията в тях са били както статични, така и анимирани (във формат GIF ефектът на движение се постига чрез редуване на няколко изображения).

По-новите банери се правят чрез технологиите Flash или Java. За разлика от традиционните, използващи растерна графика, тези банери използват векторна графика, което позволява да се постигнат анимационни ефекти при малък размер на банера. Освен това, Flash-банерите дават възможност да се използват звукови ефекти, което повишава ефективността на банера като рекламен носител в сравнение с традиционните.

CEZART - Център за реклама и печат предлага дигитална реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian