ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Брандиране на автомобили

Брандирането на фирмени автомобили и превозни средства е евтин, лесен и ефикасен начин за достигане на вашата марка до голяма аудитория. Използването на собствен рекламоносител е възможност, която не трябва да се пропуска. Повечето фирми предпочитат брандирането на превозни средства като алтернатива на останалите видове външна реклама. Рекламата върху собствени транспортни средства е мобилна, запомняща се и всеки ден достига до хиляди потенциални клиенти, увеличавайки разпознаваемостта на марката. Тя е дълготрайна и безплатна, с изключение на еднократният разход за изработка.

При нас можете да поръчате цялостно или частично облепване с рекламни графики и надписи на всички видове превозни средства.

Автомобилната реклама е едно от най-евтините средства за реклама днес. С поставянето на рекламни фолиа върху автомобилния Ви парк, Вие си осигурявате перфектната подвижна реклама за бизнеса си. Всеизвестен е фактът, че брандираните с реклама транспортни средства привличат погледите на над 90% от хората по улиците в днешно време. Бъдете видими навсякъде, 24 часа в денонощието, като печелите клиенти, дори и когато спите.

Ние предлагаме цялостно решение за мобилната Ви реклама - дизайн и подготовка на файловете, висококачествен печат и професионален монтаж - с гаранционна поддръжка.

Разгледайте и поръчайте още:

CEZART - Център за реклама и печат предлага автомобилна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian