ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Банери и постери

Общото между банера и постера е технологията за печат – широкоформатен екосолвентен печат с фотореалистично качество. И давата продукта се ползват като рекламно информационни материали и намират приложение в интериорната и POS реклама, както и по време на изложения, семинари и конференции.
Разликата е в медиите, върху които се печата, което води и до разлики в начина за ползване.

  • Банер – основата е винил, подходящ за външни условия, необходима е рамка или подходящо място за окачване, може да се ползва многократно, може да се ползва за преградна завеса.
  • Постер – основата хартия или PVC фолио, за вътрешна употреба, необходима е стена или плоскост за залепване, за еднократна употреба, залепен върху твърда основа може да се ползва като рекламно пано.

Интериорната  или вътрешна реклама може да се счита по-скоро за стил в помещението, отколкото за реклама. А стилът е това, което формира и утвърждава фирмения имидж, създава атмосфера на комфорт за служителите и посетителите на компанията. По тази причина е високо ценен и търсен ефект на всяко фирмено помещение.

Интериорната реклама засилва и утвърждава фирмения имидж и стил, създава комфорт и атмосфера за Вашите клиенти. Тя включва широка гама от рекламни продукти и е високо ценена и търсена в различни сектори на индустрията: офис сгради, банки, хотели, бизнес центрове, изложения, шоуруми, производствени компании и още много други.

Изработваме по индивидуален проект и различни видове надписи за рецепции, офиси, табелки за врати,  номера на стаи, на етажи, информационни и указателни табели, рекламни стелажи, тотеми, различни видове конструкции – носители на рекламни пана.

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

 

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian