ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Флаери

Защо флаери? Защото те са един от най-ефективните маркетингови инструменти.
Вероятността получилите Вашия флаер туристи да станат и Ваши клиенти многократно се повишава. Едно българско домакинство обикновено получава 35 флаера годишно, което е 20 пъти по-малко от средната стойност за Европа. В Западна Европа едно домакинство получава около 700 флаера или листовки годишно. Този маркетингов инструмент е много ефикасен и изисква минимални разходи. Флаерите и листовките са предпочитан маркетингов инструмент от заведенията, магазините и търговците на дребно.

В Централна и Западна Европа, разходите за печат и разпространение на листовки покриват 40% и 65% от маркетинговия бюджет на търговските фирми.

На европейско ниво, можем да говорим за една традиция на получаване и четене на флаерите. Според пан-европейско проучване от ELMA, приблизително 69% от западните европейци и 79% от европейците в централната част четат листовките по единично. Около 65% от потребителите считат флаерите за полезен инструмент. Средно, флаерите се съхраняват в едно домакинство между 3-7 дни.

Ние можем да изработим за Вас:

CEZART - Център за реклама и печат предлага печатна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian