ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Табели тип Стопер

Рекламните стопери за тротоар са отличен начин да привлечете повече клиенти, които да посетят магазина Ви. Изборът на фирми, предлагащи този вид продукти в България е голям. Важно е обаче не откъде ще ги вземете, а как ще Ви ги изработят.
Техният дизайн е основният фактор, който оказва влияние върху минувача и в зависимост от това колко добре е изработен, толкова по-голям е шансът потенциалният клиент да избере да влезне именно при Вас. Подборът на цветове и графични елементи, в съчетание със стойностно съдържание е ключът към успеха.
Този вид външна реклама е масово използвана, първо, защото издържа на неблагоприятни атмосферни условия и второ, защото можете да я използвате всекидневно години подред. Естествено, ако изработката на Вашите стопери за тротоар е качествена, те ще издържат дълго.

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

За Вас можем да изработим:

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian