ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Папки за менюта

1. МАТЕРИАЛ – Влаганите материали са от световноизвестни марки: Fiscagomma.It, Winter&Co, Synt3, BN Covermaterials, Kiltoplast и др.

Преобладаващите поръчки са за папки от висок клас изкуствени кожи, произведени в Италия. Те са предпочитани от клиентите ни, защото:
● Наподобяват естествена кожа по външен вид и на допир.
● Имат солидна изработка и изключително голяма здравина.
● Съотношението на качество към цена е най-добро спрямо останалите материали.
● Кожата е термоактивна, което позволява поставянето на прецизен и дълбок топъл печат, при което логото красиво потъмнява, както при естествената кожа и придава луксозен вид.
● Кожата е гъвкава, позволява шиене и обемни декорации.
● Разнообразие от цветове и текстури.
За сравнение: естествената рециклирана кожа е само в 3 нюанса, по-скъпа е, топлият печат няма толкова подчертан ефект.

2. ДЖОБОВЕ – зашити
Зашиването на джобовете е най-надеждния начин на закрепване при нашите менюта.
● Джобовете, които се зашиват са плътни, здрави и издържат безпроблемно с години, през цялото време на експлоатация на папката.
● Друг сполучлив начин е прикрепването на джобовете или листите с винтове и кожена лента от вътрешната страна – това придава хубав вид, но и оскъпява.
(Ако сте привърженици на механизми с рингове, само защото позволяват смяна на джобове – имайте предвид, че част от механизмите след година ще се нуждаят от подмяна. Джобовете се натоварват само в четири точки и по тази причина много от тях се прокъсват, така че и там се налага подмяна. Освен това перфорираните готови джобове са с по-висока цена отколкото зашитите, които се изработват по поръчка. В заключение – този вид захващане е неподходящо за менюта в оборотни заведения. Подходящо е за хотелски или бизнес папки.

3. ДЖОБОВЕ – нитовани
Предлагаме нов вид папки за меню за заведения – тип албум с 4 нита с резба за лесна смяна на джобове, корици от финна еко кожа или изкуствена кожа, черен, бял или цветен хастар от ПВЦ за вътрешната страна. Съдържат подсилени джобове от полипропилен. Предлаганият формат е А4 (23х33 см). Папките се изработват с нитове, различни по цвят – сребристи, черни или бронзови.
Разполагаме със складови наличности с надпис “МЕНЮ”.

4. ДЖОБОВЕ – с метална машинка
Тези папки се предлагат във формат А4 (23х33 см) и В5 (16,5х24 см).
Произвеждат се с корици от различни видове и цветове еко кожа или изкуствена кожа, черен, бял или цветен хастар от ПВЦ за вътрешната страна. Съдържат прозрачни термозалепени джобове от полипропилен или висококачествен ПВЦ материал.
Разполагаме със складови наличности с надпис МЕНЮ.

Ние можем да изработим за Вас:

CEZART - Център за реклама и печат предлага печатна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian