ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Брандиране на витрини

Ще направим дизайн, проект според Вашите идеи, след което ще отпечатаме стикерите и накрая ще направим облепяне на стъкла и прозорци. Независимо от размерите на Вашите витрини, от височината, на която ще се прави облепяне на стъкла, ние сме насреща.

Облепване на витрини с фолио с пълноцветен печат.

Това е варианта, който е най-широко застъпен във външната реклама при брандиране на витрини. Може да бъде с плътно фолио или перфо (надупчено) фолио. При перфо-фолиото се наблюдава ефекта – те не ме виждат, но аз ги виждам.

Позволява фотореалистично изображение – снимки, надписи, светлосенки – само Въображението е лимита… Ако искате да разположите висококачествени изображения на Вашата витрина – препоръчваме ви облепяне на витрини с фолио с висококачествен широкоформатен печат.
При този вариант облепяне на витрини с фолио е добре да се положи ламинат – матов или гланцов завършек на външната реклама, който предпазва от надраскване и преждевременно избледняване цветовете на рекламата.

Ние предлагаме и  облепяне витрини на офис с едно от най-често използваното фолио за целта, т.нар. пясъкоструйно фолио…

Под кодовото название качество ние крием няколко неделими и задължителни елементи в нашата работа:

  1. Иновативен, креативен и модерен дизайн;
  2. Безупречен предпечат;
  3. Несравнимо качествен печат с различни резолюции;
  4. Професионален монтаж;
  5. Кратки срокове и максимална прецизност.

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

CEZART - Център за реклама и печат предлага външна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места

За Вас можем да изработим:

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian