ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Билбордове

Винилът е един от най-често срещаните материали във външната реклама, като предимно се използва за отпечатване на рекламна визия за билборд.

Характеризира се със своите качества:

– устойчив на атмосферни влияния
– здравина и якост на материала
– отлично цветопредаване
– позволява няколкократни монтажи/демонтажи без да променя качествата и външния си вид.

Най-често се използва за билбордове, транспаранти, калкани, табели, както и други нестандартни рекламни решения.

За целите на билборд рекламата най-използвани са два типа винил:

– промазан винил – изключително устойчив и подходящ за по продължителни рекламни кампании или такива с много ротации на рекламния постер.
– ламиниран винил – подходящ за по-кратки кампании, като се характеризира с по-ниска цена и по-слаба здравина /устойчивост на атмосферни влияния/, спрямо промазания винил.
Няма разлика в качеството на отпечатване на рекламната визия при двата типа винил, единствената разлика е в устойчивостта на материала.

Съществува и промазан винил с по-висока плътност и здравина, който се използва основно за тенти, както и за обличане на ремаркета на тирове и камиони.

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

Новите технологии, които сега са достъпни, могат да създадат изключително грабващи вниманието реклами. Всъщност, рекламите вече са интерактивни; има възможност за показване на няколко различни реклами едновременно в един билборд.

CEZART - Център за реклама и печат предлага външна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места

За Вас можем да изработим:

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Офис CEZART
Център за реклама и печат
Област Бургас
к.к Слънчев бряг, Околовръстен път,
кръстовището за с. Тънково, сграда „MARACK“ 2

Телефони:

+359 898 530 555
+359 988 868 209

cezarprint@gmail.com
www.reklamaburgas.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian