ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

РЕКЛАМАТА В ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

За привличане на клиенти в туристическият бизнес рекламата играе основна роля. Прочетете повече за всеки един от предлаганите от нас рекламни продукти и изберете подходящите за Вашият търговски обект

КАКВО Е ВЪНШНА РЕКЛАМА?

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

Новите технологии, които сега са достъпни, могат да създадат изключително грабващи вниманието реклами. Всъщност, рекламите вече са интерактивни; има възможност за показване на няколко различни реклами едновременно в един билборд.

CEZART - Център за реклама и печат предлага външна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места

ПРОДУКТИ:

КАКВО СА КОНСУМАТИВИТЕ ЗА ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ?

Качеството на консумативите за хотелите и ресторантите е изключително важно за адекватната реклама на Вашето място за настаняване и може да ви донесе многократно увеличаване на посетителите.

Консумативите за хотели и ресторанти е реклама има множество разновидности: салфетки, гривни за all inclusive, брошури, дипляни, визитки, джобни календарчета, менюта и още множество възможности да осигурите голям поток към вашият туристически обект.

При хотелската и ресторантска реклама могат да се изготвят и цялостни рекламни стратегии дизайнерски съгласувани с останалите рекламни канали - външна реклама, интериорна реклама, рекламни сувенири и много други.

CEZART - Център за реклама и печат предлага консумативи за хотели и ресторанти за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

КАКВО Е ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА?

Интериорната  или вътрешна реклама може да се счита по-скоро за стил в помещението, отколкото за реклама. А стилът е това, което формира и утвърждава фирмения имидж, създава атмосфера на комфорт за служителите и посетителите на компанията. По тази причина е високо ценен и търсен ефект на всяко фирмено помещение.

Интериорната реклама засилва и утвърждава фирмения имидж и стил, създава комфорт и атмосфера за Вашите клиенти. Тя включва широка гама от рекламни продукти и е високо ценена и търсена в различни сектори на индустрията: офис сгради, банки, хотели, бизнес центрове, изложения, шоуруми, производствени компании и още много други.

Изработваме по индивидуален проект и различни видове надписи за рецепции, офиси, табелки за врати,  номера на стаи, на етажи, информационни и указателни табели, рекламни стелажи, тотеми, различни видове конструкции – носители на рекламни пана.

CEZART - Център за реклама и печат предлага интериорна / вътрешна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

ПРОДУКТИ:

КАКВО Е ПЕЧАТНА РЕКЛАМА?

Печатна реклама се използва в рекламния бизнес. Като цяло включва отпечатването на рекламен елемент върху хартиен носител. Разделя се на две категории: Дигитален и Офсетов печат. Разликата между Дигитален и Офсетов печат е в технологията на отпечатване.

При Дигиталният печат за отпечатването се използва принтер. Изображението се обработва и подготвя за печат от компютър. Отпечатването става посредством тонер. Предимство на дигиталният печат е бързото отпечатване при малки количества.

Офсета е често използвана технология на печат като е интересно да се отбележи, че отпечатването на изображение става чрез преноса на мастилото от цилиндър с печатна плака към втори цилиндър с гумено покритие и чак след това към трети цилиндър, който пренася хартията. За отпечатването на дадено изображение първо се експонират на филм отделните цветове (CMYK – Cyan, Magenta, Yellow, Black), след това се правят плаки, които се монтират на барабани на офсетовата машина. Предимство на офсетовия печат е отпечатването на големи количества (тиражи), защото цената на единичната бройка на определения печатен материал намалява.

Ние можем да изработим за Вас: Визитки, Флаери, Ваучери, Билети, Брошури, Бланки, Дипляни, Етикети за опаковки, Картички и грамоти, Каталози, Папки, Плакати, Покани, Покани за кръщене и сватба, Пощенски пликове, Стикери, Формуляри, Хартиени торбички, Листчета за бележки, Менюта, Вложки за менюта, Папки за менюта, Джобни календарчета, Книгоразделители, Пирамидки за маса, Тефтери, Фактури, Ценоразписи, Некролози, Печат на салфетки, Ламиниране, Подвързване

CEZART - Център за реклама и печат предлага печатна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

ПРОДУКТИ:

КАКВО Е АВТОМОБИЛНА РЕКЛАМА?

Днес брандирането на превозни средства е новаторски и съвременен начин за мобилна реклама на Вашия бизнес. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на Вашата компания. За това автомобилната реклама (коли, бусове, камиони, автобуси и др.) е незаменима част от стратегията на фирмите за налагане на собствената търговска марка.

Автомобилната реклама е едно от най-евтините средства за реклама днес. С поставянето на рекламни фолиа върху автомобилния Ви парк, Вие си осигурявате перфектната подвижна реклама за бизнеса си. Всеизвестен е фактът, че брандираните с реклама транспортни средства привличат погледите на над 90% от хората по улиците в днешно време. Бъдете видими навсякъде, 24 часа в денонощието, като печелите клиенти, дори и когато спите.

Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио или винил, а за увеличаване на експлоатационния срок препоръчваме да се използва ламинат. В допълнение можем да предложим и голям избор от цветни висококачествени самозалепващи се фолиа изрязани по контур.

Ние предлагаме цялостно решение за мобилната Ви реклама - дизайн и подготовка на файловете, висококачествен печат и професионален монтаж - с гаранционна поддръжка.

CEZART - Център за реклама и печат предлага автомобилна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

КАКВО Е ТЕКСТИЛНА РЕКЛАМА?

Печатът върху текстил промени пазара. С него всеки може да поръчва брандирани продукти, с които да разширява своите кампании, конференции или семинари. Освен това печатът върху текстил ви дава възможност да следвате сезонни тенденции, както и да получите лесно бързо и удобно рекламни надписи и рекламни материали, използващи техниката на печат върху текстил. От малки повърхности до по-големи като колони и стени, печатът върху текстил позволява на всеки клиент да разполага с ярки цветове и свеж и стилен дизайн на изгодни цени.

Когато организирате събития и конференции, печатът върху текстил ще бъде ваш помощник и съюзник за успешното протичане на събитието, както и за впечатлението, което ще направите. С печата върху текстил вие можете да брандирате продукти, които да ви послужат като реклама и като презентационни форми. Текстилните колони и облицовки са лесен начин да привлечете окото на клиенти или ползватели на вашите услуги и да се докажете като успешна компания с ясен дизайн за бъдещето. Печатът върху текстил се мултифункционално средство за създаване на реклама, уют и стил.

CEZART - Център за реклама и печат предлага текстилна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

КАКВО СА РЕКЛАМНИТЕ СУВЕНИРИ?

Сувенирите са неизменна част от рекламата дейност на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да инвестирате много средства в това.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

CEZART - Център за реклама и печат предлага рекламни сувенири за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

КАКВО СА КАЛЕНДАРИ И ТЕФТЕРИ?

Всеки зает човек гледа календара и планира графика си, а колкото и да е в час с новите технологии, все ще запише нещо в тефтера. При това ще поглежда датата на календара и записаното в тефтера с голямо внимание, защото това е свързано в плановете му.

Така се оказва, че колкото и прозаични да изглеждат, календарите и тефтерите могат да бъдат доста полезни подаръци и ефективни рекламни материали. Нека Вашия бранд стои постоянно и забележимо в офиса на ключовите клиенти, показващ се от календар, закачен на стената или от тефтер, поставен на бюрото.

Изработваме  РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ  – едносекционни, двусекционни, три и четири секционни. Съобразяваме цветовата гама на главата и предлагаме различни цветови решения на секциите с календариума, така че да се съчетаят с вкус отделните два детайла (глава и секции). Целта е  да се получи красив печатен продукт, който с удоволствие бихте гледали цяла година. Можете да дадете свой дизайн или пък да го възложите на нас. Прозорчетата за работните календари  са в червено, синьо и зелено и има варианти за захващане с ластик или с щипка.

CEZART - Център за реклама и печат предлага календари и тефтери за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

КАКВО Е ДИГИТАЛНА РЕКЛАМА?

Дигиталната реклама е част от онлайн маркетинга. Основният канал за предаване на маркетинговите послания при нея са дигиталните устройства - компютри, лаптопи, таблети, мобилни телефони, телевизия и естествено се разпространява през интернет.

Дигиталната реклама има множество разновидности: лого, собствен сайт, текстова реклама, реклама през Google, реклама в социални медии, реклама в специализирани онлайн медии. Комуникационните инструменти, които използва, също са разнообразни: изработка на сайтове, електронни магазини, текстови карета, текстови карета в комбинация с картинка, статични и динамични банери и др. Основното предимство на интернет рекламата е възможността за таргетиране на аудиторията по разнообразни критерии, бързата ефективност, както и разнообразните инструменти за комуникация.

При дигиталната реклама могат да се изготвят и цялостни рекламни стратегии дизайнерски съгласувани с останалите рекламни канали - външна реклама, интериорна реклама, рекламни сувенири и много други.

CEZART - Център за реклама и печат предлага дигитална реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

ПРОДУКТИ:

КАКВО Е ОФСЕТОВ ПЕЧАТ?

Офсетовият печат днес е най-широко разпространеният метод за печат на големи тиражи (над няколко хиляди броя). Принципът му на действие включва няколко етапа на пренос на изображението, традиционен метод с експонация на изображението от филм върху плака или по-модерен – директно от файл. Когато се комбинира с литографски процес на формиране на изображението за печат, той включва и плосък носител, който се омастилява само в частите, подлежащи на печат. Този носител се нарича плака – най-често пластина с фоточувствително покритие (като правило, пластините са изработени от алуминиеви сплави).

Така описаната технология е само за един цвят мастило. За многоцветно изображение се използват два метода – или повторение на печата поотделно за всеки цвят, или печат с многоцветна печатна машина. И двата метода се основават на разлагането на всеки използван цвят на няколко цветови компонента, например CMYK. За всяка цветна страница се изготвят набор от печатни форми, като изображението върху всяка от тях съответства на един от съставните цветове от системата CMYK. Тези пластини или се зареждат една по една в машина с един комплект валове, или едновременно при съответния вал в многоцветната машина.

CEZART - Център за реклама и печат предлага офсетов печат за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

ПРОДУКТИ:

КАКВО Е ДРУГА РЕКЛАМА?

Друга реклама е тази, която не може да бъде категоризирана другаде. Под друга реклама се приемат: Купи, Медали, Плакети, Печат на дискове, Пъзели с печат, Печати и други

CEZART - Център за реклама и печат предлага друга- нестандартна реклама за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

Избрахте ли рекламният продукт за Вашият бизнес?

Ако сте избрали се свържете с нас за да направите заявка, а ако не сте можете да се обърнете към наш консултант за да обсъдим как да привлечен повече клиенти във Вашият търговски обект!

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian