ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

КАЛЕНДАРИ И ТЕФТЕРИ

Всеки зает човек гледа календара и планира графика си, а колкото и да е в час с новите технологии, все ще запише нещо в тефтера. При това ще поглежда датата на календара и записаното в тефтера с голямо внимание, защото това е свързано в плановете му.

Така се оказва, че колкото и прозаични да изглеждат, календарите и тефтерите могат да бъдат доста полезни подаръци и ефективни рекламни материали. Нека Вашия бранд стои постоянно и забележимо в офиса на ключовите клиенти, показващ се от календар, закачен на стената или от тефтер, поставен на бюрото.

Изработваме  РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ  – едносекционни, двусекционни, три и четири секционни. Съобразяваме цветовата гама на главата и предлагаме различни цветови решения на секциите с календариума, така че да се съчетаят с вкус отделните два детайла (глава и секции). Целта е  да се получи красив печатен продукт, който с удоволствие бихте гледали цяла година. Можете да дадете свой дизайн или пък да го възложите на нас. Прозорчетата за работните календари  са в червено, синьо и зелено и има варианти за захващане с ластик или с щипка.

CEZART - Център за реклама и печат предлага календари и тефтери за туристическата индустрия в област Бургас - к.к. Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Елените, Несебър, Ахелой и други курортни населени места.

НАГОРЕ
BulgarianEnglishGermanRomanianRussian